Het is stil zonder Sammie

7 reacties

 1. Diana schreef:

  Wat een ontroerende en ook prachtig geschreven blog. Sammie kon zich geen betere baasjes wensen. x

 2. inge schreef:

  Mooi geschreven Arian.

 3. Dorien schreef:

  Ik begrijp hel goed dat jullie al veel verdriet om Sammie hebben (gehad) en hem erg missen.Bij mij komen dan ook meteen de gedachten en gevoelens bij Boufke op…Soms kun je gewoon niet anders dan deze moeilijke beslissing nemen…Maar jullie zijn fantastische baasjes geweest voor Sammie.xxx

 4. Natasja schreef:

  Wat mooi verwoord x

 5. Ann van laer schreef:

  Hoi Arian,
  Ik heb nu pas dit stukje ontdekt op je pagina. Zo ontroerend… Het trok mijn aandacht omdat zoals je weet, mijn hond ook Sammy heet en hij wordt dit jaar al 12j en begint ook last te hebben van ouderdomskwaaltjes. En mijn buitenkat van amper 6 jaar heeft sinds enkele maanden nierinefficiëntie en moet dus elke dag twee keer medicatie krijgen. T is altijd zo moeilijk geconfronteerd te worden met de kwetsbaarheid of de eindigheid van het leven van je huisdier. Je verhaal geeft wel veel steun…. dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *