Werkwijze

Je grootste vriend en de sleutels van je huis aan iemand toe vertrouwen is een grote stap. Daarom kom ik eerst vrijblijvend bij jullie thuis om kennis te maken en samen lopen we dan jullie dagelijkse ommetje. Zo leer ik jullie hond kennen en hij/zij mij! Hopelijk hebben we dan een klik. Graag hoor ik dan ook van jullie hoe het karakter van jullie hond is en wat zijn/haar gedrag is. Jullie kunnen waar nodig ook nog meer toelichten en bovendien persoonlijke wensen kenbaar maken. Ik stem met jullie af in welk groepje jullie hond komt zodat je weet met wie hij/zij is en je alle zorgen los kunt laten. Hoe dan ook, we stellen een uitlaatschema op, er zijn verschillende mogelijkheden, speciaal voor jullie wensen en die van jullie hond.

Wat we ook doen is kijken hoe de hond reageert op de bench in de auto zodat het al een beetje vertrouwd is als ik hem/haar voor de eerste keer ophaal.

Wanneer u de hond aan mij toevertrouwd, wordt er een overeenkomst opgemaakt waarin alle afspraken worden vastgelegd. Indien er een (huis)sleutel wordt overhandigd, ontvangt u hiervoor naast de algemene voorwaarden een aparte ondertekende sleutelovereenkomst. Voordat ik weer weg ga nemen we alles uitvoerig nog een keer door totdat we beiden zeker zijn dat alles duidelijk is.

Soms wordt er tijdens de wandeling flink gespeeld en beland er een hond in een modderplas. Dan zal ik uiteraard mijn best doen om uw hond zo schoon en droog mogelijk terug te brengen. Ze krijgen dan nog een dikke knuffel, koekje, schone waterbak en eventueel in overleg nog wat te eten of medicijnen toegediend. Dan kunnen ze totdat u thuis komt nog heerlijk uit rusten!